Novi ulaz na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40 – Pirati s pjesmom „Da je sreće!“

Pjesma „Da je sreće“ grupe Pirati u vrlo kratkom roku uspješno je pronašla put do radijskih etera i tako se ovaj tjedan našla na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR Top 40.

 

 

Dečki su nedavno nastupili s Nedom Ukraden na njezinom velikom koncertu u Lisinskom povodom pedesetogodišnje karijere, a oni će u svibnju proslaviti petnaest godina svog postojanja na estradi i tom prilikom organiziraju veliki koncert u Velikoj Gorici uz bogati program, odličnu produkciju i puno gostiju iznenađenja.

Pjesma „Da je sreće“ je još jedan od odličnih uradaka Denisa Dumančića koji je autor glazbe i teksta, Fayo koji je također autor teksta, a aranžman su radili Luka Kovačić i Denis Dumančić.

Pirati su iznimno zadovoljni suradnjom s Denisom Dumančićem koja im je svojevrsna tradicija i nadaju se da će tako ostati i ubuduće. Kažu kako stvari odlično funkcioniraju kada se nađu i počnu raditi na pjesmama.

Spot za novi singl su snimali u Opatiji čiji su se predivni kadrovi savršeno uklopili u ovu ljubavnu pjesmu koja je čini se pronašla put do publike i radijskih etera.

Piratima želimo još puno novih singlova i uspješnu karijeru!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com