Novi singl „Plavi cvijet“ grupe – A zar je to važno

Mnogima je sigurno važno, a nekima će tek postati važno upoznati bend A zar je to važno. Alter-pop grupa iz Zagreba kroz koju je prodefiliralo dvadesetak članova sigurno će vas zaintrigirati svojim zanimljivim tekstovima i glazbenom filozofijom.

Najdugovječniji član benda je Dino Osmanagić, inače i ekskluzivni autor agencije Hamar Medije.

Na novom singlu „Plavi cvijet“ su mu se pridružili i Kristijan Koščica Ita koji je ujedno i suosnivač benda, kao i kolega iz njihovog projekta Adam Zemsta, te klasni gitarist Zoran Viceban Zok.

 

– ”Ovdje se radi o jednoj rock, pa pomalo i pop baladi gdje je očigledno došlo do križanja našeg projekta Adam Zemsta s alternativnijim izričajem grupe “A zar je to važno”. Želio sam da u pjesmi bude puno gitare i da to bude nešto između David Gilmoura i Santane umotano u oskudne tonove alternativnog rocka i tu se Zok savršeno uklopio. Refrene nam je obojila Irena Kljajić svojim prelijepim sjetnim vokalom. Ja sam prvo pjesmu zamislio u nekom brazilian bossa nova jazz ritmu, pa na njega staviti već spomenutu gitaru i elemente alter rocka, međutim Ita je to interpretirao na svoj način i nastao je “Plavi cvijet” kakvog sada možete čuti. Postojale su neke opaske od kolega iz drugih bendova da je previše gitare i da solo gitara više nije popularna, ali meni je to bilo kao da netko kaže da u hip hop-u nije više popularan glas i ostao sam pri svome, odnosno našem. Meni se jako sviđa, nadam se da će se svidjeti i publici“ –, komentirao je Dino o njihovom novom singlu.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com