Novi singl “Gdje god krenem” Petra Radanovića!

Petar Radanović je gitarist, pjevač, producent, autor i kantautor koji vam donosi svoj singl prvijenac “Gdje god krenem.”

Jedan je od eminentnih glazbenika splitske “generacije devedesetih”. Osnivač je i član brojnih bendova na lokalnoj i regionalnoj sceni, najpoznatiji kao dugogodišnji član TBF-a, na čija je dva albuma ostavio svirački trag, kao i na Urbanovom albumu Žena dijete, gdje se pojavio kao gostujući gitarist.

Pjesma “Gdje god krenem” njegov je kantautorski debi, kojim se predstavlja široj publici na hrvatskom govornom području.

 

 

“Ideja za pjesmu, nastala je u vrijeme korone, kad je izolacija napravila svoje i izvukla moment u trenu, kad se dosta nas zapitalo, što nam je najvažnije u životu kao pojedincu. Sigurno je da ću puno više raditi na autorskom izričaju i stvaranju novih pjesama u budućnosti kao autor i producent” komentirao je Petar.

Pjesmu prati i spot za čiju je ideju zaslužan Miki Nopling, koji je ujedno snimatelj i producent spota.

“Na snimanju je bila odlična i opuštajuća atmosfera. Uhvatili smo par dobrih momenta, a i vrijeme nam je išlo u korist. Moram i pohvaliti ovu zanimljivu djevojku koja se pojavljuje kao glumica u spotu, njeno ime je Mika Štajner”, zadovoljno je komentirao Petar.

Ovoga ljeta gdje god krenuli pojačajte radio i slušajte novi singl Petra Radanovića!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com