Mejaši na valovima australskih plaža poručuju “Blago nama!” i slave ulazak na HRTOP40 !

Blago njima, složit će se svi!

Još jedan odličan singl iz daleke Australije donose nam uvijek dobro raspoloženi Mejaši. Pa kako i ne bi bili kada se uvijek nešto lijepo događa oko njih. Prošlog su ljeta dečki potegnuli do daleke Australije kako bi održali niz koncerata, a tijekom turneje zabilježili su i fantastične kadrove za svoj novi singl “Blago nama.”

Za glazbu i tekst su se pobrinuli Nikola Bosilj i Denis Dumančić, dok je na aranžmanu uz Denisa radio i Branimir Mihaljević.

U sklopu turneje zvane “Drmeš-punk Australia Summer Tour” dečki su iskoristili priliku pa su spojili ugodno s korisnim. U čak pet gradova diljem Australije zabilježili su predivne kadrove koji prizivaju ljeto – Gold Coast, Sydney, Perth, Geelong i Melbourne na kojima im se pridružila i prelijepa Leonarda Tavić koja je postala i glavna glumica spota, a već godinama i sama živi u Geelongu.

Glavni snimatelj i montažer ovih očaravajućih prizora je Nikola Bosilj iz Mejaša, a za kadrove snimane iz zraka je zaslužan Luka Tuka, kojeg su Mejaši upoznali tijekom ove turneje.

 

 

Dečki su oduševljeno komentirali svoj boravak u Australiji: “Drago nam je što smo usprkos svim napornim putovanjima, koncertima i neprospavanim noćima uspjeli pronaći vremena da cijelu ljetnu avanturu snimimo i upakiramo u tri minute. Ovo će biti naša uspomena na ludi jednomjesečni maturalac po Australiji. Upoznali smo puno dobrih ljudi, održali odlične koncerte, dočekali Božić i Novu godinu na +42 stupnja i zabavili se kao nikad. Nadamo se da će publika zavoljeti pjesmu kao što smo i mi kad smo je stvarali. Ako se nas pita, ljeto može početi!”

Pogledajte ljetne kadrove koje su zabilježili i uživajte uz novi singl “Blago nama!”

Popularni tamburaši u starkama ovoga su tjedna sa svojim novim singlom „Blago nama“ pronašli put i do top liste HRTOP40 pa slobodno možemo reći da su osvojili radijske etere, zasigurno privukli nove obožavatelje, a one najvjernije razveselili još jednom veselom pjesmom koja poziva na ples i na tople ljetne dane.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com