Leteći odred na koncertnoj turneji – vidimo se!

Dečki iz grupe Leteći odred su neumorni kad je u pitanju akcija i rad na novim pjesmama, ali i kad su koncerti u pitanju. Publika je željna odlične svirke predvođena frontmenom Denisom Dumančićem koji se pobrine za uvijek odličnu atmosferu.

Nedavno su predstavili emotivnu pjesmu „Hrabro srce“, koja je tjednima bila na samom vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR Top 40 i koja je osvojila mnoga srca diljem Lijepe naše. Reakcije na spot i pjesmu „Hrabro srce“ su fantastične što je dodatni motiv bendu da stvara i donosi nam sve više vrhunske glazbe.

No, kako to ne biva samo u Hrvatskoj, dečki su i više nego dobrodošli u susjednoj nam Sloveniji pa su tako prije dva dana održali koncert u Mariboru pred više od 5000 ljudi.

U jedan glas pjevali su dečki zajedno s publikom, a pjesma koja izazove najveće reakcije svakako je „Sanjao sam moju Ružicu“ koja i nakon 22 godine žari i pali.

Ovoga petka, 24, svibnja održat će koncert u Ptuju.
Nakon Slovenije, dečki odlaze i do BiH (Brčko) 10. lipnja gdje će se također pobrinuti da publika dobije porciju vrhunske zabave i nezaboravnog tuluma.

Dečki će održati koncert u Velenju, 29. lipnja, a 6. srpnja slijedi još jedan koncert u Ptuju za sve one koji ne stignu ovoga petka.

Za vrele ljetne noći na našoj obali dečki su zasad pripremili koncert na Viru, 27. srpnja, ali više o tome pratite na njihovoj Facebook stranici.

Leteći odred zaista niže odlične koncerte i s nestrpljenjem iščekuju svaku novu svirku na kojoj su ispraćeni ovacijama!
Budite i vi dio ove odlične atmosfere i vidimo se na koncertima!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com