Legendarna predstava AUDICIJA je ponovila povijest !

Legendarna predstava Audicija, koja je nakon čak 33 godine, ponovno uspjela okupiti originalnu glumačku postavu, prošlog je vikenda ponovila uspjeh.

Dva dana za redom u rasprodanom Lisinskom, glumci Admir Glamočak, Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Jasmin Geljo, Saša Petrović, Mladen Nelević,  i Željko Ninčić su stali na pozornicu te na najljepši mogući način započeli hrvatsku turneju.

Audicija_Zagreb

Predstava, za koju se s razlogom smatra jednom od najboljih ovih prostora, čak i nakon tri desetljeća otkako je prvi put postavljena na kazališne daske, opravdala je sinoć status najbolje.

Da li je do glumaca, da li je do same predstave, da li je do tog cinizma i humora za koji se čini kako nema rok trajanja ?!

Mnogi su se to pitali i prošlog vikenda u publici gledajući predstavu koja ih je nasmijanima držala od početka do kraja.

Svi oni zaključili su samo jedno – ovo je nešto posebno, ovakva predstava nastaje samo jednom, pogotovo s ovako jakom glumačkom postavom. Nikad više nego baš sada i baš za Audiciju, vrijedi ona uzrečica – sve su kopije, samo je jedan original.

Svi od reda veliki profesionalci, a prije svega prijatelji, glumci su publici pružili točno ono što su svi htjeli vidjeti, odličan humor, izvanrednu energiju, a priznat će svi oni koji su bili da su i sami glumci uživali u njenim izvedbama.

Neki su toliko uživali, poput Emira Hadžihafizbegovića, koji je u jednom trenutku u publici ugledao svog prijatelja Čiru Blaževića i spontano ga pozvao na pozornicu te ‘uklopio’ u dio predstave.

S izvrsnim reakcijama publike, s rasprodanim Zagrebom i to dva puta, Audicija je na najljepši mogući način započela svoju priču u Hrvatskoj. Turneja je započela, a glumci već sada s nestrpljenjem čekaju ponovni susret sa svojom publikom iz mladih dana, ali i onom koja je uz njih odrasla.

Audicija_Zagreb

I upravo zato smijeh širimo i dalje, a vi nikako ne smijete propustiti Audiciju u sljedećim gradovima:

3.11.2017. – Rijeka, Dvorana Zamet

4.11.2017. – Osijek, Dvorana Gradski vrt

11.11.2017. – Split, Spaladium

Svoje ulaznice potražite na Ticketsho.hr

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com