LANA S. svira nekoliko instrumenata, priča nekoliko jezika, a sada je i ljetni hit napisala na francuskom jeziku ”JE TE VEUX”

Otkako je zakoračila na glazbenu scenu Lana Škrgatić, vođena svojom idejom ali i neospornim talentom, lijepo ispisuje svoju glazbenu priču.

Ova multiinstrumentalistica, kantautorica, hrabro se okušala u još jednom izazovu te je tako došlo vrijeme da predstavi svoju prvu pjesmu na francuskom jeziku. Iako od malena uči francuski jezik, pisanju svoje nove pjesme na francuskom pristupila je s posebnom pažnjom.

Lana Škrgatić pjesmom “Je te veux” ostvaruje zanimljivu suradnju s Dj Go Cut i producentom Marcus G.
DJ Go Cut je renomirani zagrebački DJ kultnog projekta Astralis koji iza sebe ima uspješnu karijeru klubskog i event DJ. Također potpisuje brojna autorska glazbena izdanja, od kojih je i album “Kompozit” koji je nastao s Matijom Dedićem, a na kojem gostuje i Lana kao flautistica.

Marko Gacina (aka Marcus G.) je producent široj javnosti poznat i kao frontman reggae benda Brain Holidays.

Kroz ovu plesnu pjesmu, Lana spaja nekoliko svojih ljubavi: francuski jezik, saksofon i pjevanje.

Pjesma “Je te veux” govori o ljubavi i slobodi, a spot je sniman na predivnom otoku Cresu.

 

 

Lana je na pjesmi snimila sax, flautu, klavijature i vokal, dok je Darijan Luzar bio zadužen za snimanje video spota.

Urbanog i zaraznog ritma, pjesmu se već sada može čuti u mnogim klubovima po obali koji su tek otvorili svoja vrata za sve one željne odlične ljetne zabave.
Premijerno prije službene premijere pjesma je uvrštena na playliste nekoliko regionalnih Dj-eva koji su Laninu pjesmu samoinicijativno odabrali kao hit pjesmu ovog ljeta.

Upravo ovom novom pjesmom “Je te veux”, Lana podsjeća i na svoj aktualni glazbeni projekt francuskih pjesama “Chanson avec Lana.S” koji se proteže žanrovski od tradicionalnih šansona do modernih pjesama.

Kombinacija saxa, dj-a ,odličnog ritma, Laninog vokala, garantiraju vam ljeto prožeto zabavom i odvode vas negdje daleko uz more, gdje uz zalazak sunca i odlično društvo, sve brige ostavljate po strani.

A već za nekoliko dana, 20.6., u 19 pozivamo Vas na Lanin koncert s triom, na Ribnjaku u organizaciji Francuske komore i Francuske Alijanse.

Čini se kako je sve to odlična uvertira u Lanin drugi studijski album, na kojem već sada marljivo radi i priprema s timom provjerenih suradnika.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com