IVANA RADOVNIKOVIĆ – jedna ekskluziva za obožavatelje, novi spot u izradi, nova pjesma + diskografska promjena !!!

Nakon pjesme ‘Danas igraš sam’, koju je predstavila krajem prošle godine, Ivana Radovniković nije stala sa daljnjim razvojem svoje karijere. Krenula je sa planom, velikom voljom, a sve to motivirana publikom koju iz dana u dan broji sve više i više. Za  ovu pjesmu snimila je i zanimljiv spot koji je naišao na jako puno pozitivnih komentara, spot koji je prepoznat kao pravo osvježenje na estradnoj sceni.

Ekskluzivno za obožavatelje !!!

Kao što to i inače radi, Ivana je i za ovaj spot snimila jedan vrlo zanimljiv ‘making of’ sa gafovima sa snimanja, a upravo je to ekskluzivno preko vikenda podjelila sa svojim obožavateljima, preko njezine službene facebook stranice

http://www.facebook.com/IvanaRadovnikovic / http://blog.vecernji.hr/ivana-radovnikovic 

 

– Ovaj ”MAKING OF” je ustvari sastavljen od brojnih gafova dok smo pokušavali snimiti spot kao tzv ”one take”, što je zahtijevalo vrlo usklađenu koreografiju svih koji su sudjelovali u snimanju na čelu s dečkima iz OUTLINES TEAM. Ovo je prava sirova snimka koja nema nikakve efekte tako da možete vidjeti kako sve to izgleda u radnoj verziji i bez obrade. Dobar dio snimanja se ustvari zabavljamo, dok kamera bilježi sve naše greške, ja se trudim biti mirna i ozbiljna . – rekla je Ivana.

Uskoro video spot za pjesmu ‘Škafetin’ sa klapom Kampanel

Unazad nekoliko mjeseci Ivana se može pohvaliti i sa nastupima na koncertima najboljih hrvatskih klapa te je tako sa svojom pjesmom ‘Škafetin’, koju je još prije četiri godine snimila sa klapom Kampanel, nastupila u SC Višnjik (Zadar), u varaždinskoj Areni, kao i na nedavnom koncertu klapa u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

S obzirom da je publika vrlo rado prihvatila Ivanin ‘Škafetin, zajedno sa svojim managmentom odlučila je da upravo ta pjesma, nakon više od četiri godine, zaslužuje i video spot. Video spot će biti napravljen od svih ovih live nastupa koje je imala na klapskim spektaklima po Hrvatskoj. Spot se očekuje kroz dva tjedna.

 

ivana_

– Prošli tjedan počela je montaža spota za pjesmu ”ŠKAFETIN” s klapom KAMPANEL u kojem će biti ukomponirani naši  live nastupi i moram priznati da se iskreno veselim vidjeti kako će ispasti. Pomalo sam i nervozna jer znam koliko je teško prenijeti na snimku onu atmosferu s live nastupa. – rekla je Ivana.

U pripremi i nova pjesma i jedno diskografsko iznenađenje !!!

Osim mnogih koncerata, završetka izrade spota za pjesmu ‘Škafetin‘, Ivana svo svoje vrijeme provodi u studiju, snimajući novu pjesmu, koja će ujedno predstaviti i jedno diskografsku promjenu. Osim novog tima suradnika koji trenutno stvara novi Ivanin hit, uskoro ćemo predstaviti i veliku promjenu u karijeri ove mlade, izuzetno ambiciozne pjevačice.

Do tada Ivanu možete pratiti putem njene službene facebook stranice, gdje svakodnevno obavještava o svim novostima

http://www.facebook.com/IvanaRadovnikovic

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com