Željko Joksimović najavio iznenađenje za Varaždince, 23.06.2012.

Sve smo bliži velikom koncertu Željka Joksimovića, koji je najavljen za 23.06.2012., u varaždinskoj Areni, a iako je u pripremi oko koncerta, uspjeli smo na kratko popričati sa pjevačem, koji je na ovogodišnjem Eurosongu za svoju zemlju, sa pjesmom ‘Nije ljubav stvar’, izborio treće mjesto.

 

S obzirom na ogroman interes koji vlada oko ovog koncerta, publiku naravno interesira i da li će biti kakvih iznenađenja na ovom koncertu…

– Neće biti iznenađenje ako vam sada kažem. Ali, svakako se pripremam u nameri da publika maksimalno uživa ponovo u Varaždin. Svaki koncert je priča za sebe. Verujem da je onima koji su bili je bilo lepo i da žele da ponovo dožive ista osećanja, a takođe mislim da oni koji su propustili koncert prošle godine, to neće učiniti i ove. U svakom slučaju, isto neće biti. – rekao je Joksimović.

Na većini Joksimovićevih koncerata publika zna ostati i bez karata jer ih nije na vrijeme kupila, a i sam je svjestan veliog interesa varaždinske publike, te je baš zato komentirao situaciju što kada se to dogodi.

– Zaista je čest slučaj da publika na mojim koncertima ostane bez karata. Uvek mi je na neki način žao kada se dogodi takva situacija, ali upravo zbog toga i dolazimo ponovo u isti grad, baš u nameri da ispoštujem maksimalan broj onih koji žele da me čuju. –

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Areni Varaždinu nalaze se u prodaji.

Cijena za parter je 80 kuna, za tribinu 90 kuna, a u prodaju će biti puštene i ulaznice za fan pit po cijeni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića).

Ulaznice za fan pit mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, preko kojeg se mogu kupiti i ulaznice za parter i tribinu.

Ostala prodajna mjesta su:

Varaždin – trgovine Branka i Time out

Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof –Caffe bar Prestige

Ludbreg – Caffe bar Jura

Prelog – Pizzeria Rosa

Mursko Središće – Caffe bar Alaya

Palovec – Domino bar

Koprivnica – Šareni dućan

Organizator koncerta je Max Boegl Tehnobeton, a izvršni producent Tipo marketing.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com