Ivana Kovač…za mene !

Nakon što je prošle godine oduševila mnogobrojnu publiku svojim posljednjim singlom „Srećo i tugo“, Ivana Kovač je još jednom odlučila okupiti oko sebe provjereni tim koji je zasukao rukave i odradio odličan posao u novom singlu „Za mene“.

 

Autor glazbe je Fedor Boić koji je ujedno radio i na aranžmanu pjesme, autor teksta je Nenad Ninčević, dok je spot snimao Željko Petreš.
Pjesmu prati i spot koji je sniman u hotelu D resort Šibenik i na Martinskoj kraj Jadrije, a za styling se pobrinuo Zoran Aragović (Bite my Style).

Singl „Za mene“ imat ćete priliku čuti za mjesec dana i na CMC festivalu u Vodicama gdje će Ivana nastupiti uz mnogobrojne kolege i predstaviti ovaj veseli i zarazni ljetni hit.

 

 

S obzirom na to da je ista ekipa napravila veliki hit zadnji put kada su surađivali, Ivana je i ovaj put jako zadovoljna suradnjom i pjesmom u konačnici te je komentirala: “Pjesma je nastavak suradnje s Fedorom i Nenom. Vesela,ljetna,pozitivna. Jednostavno ti stavlja osmijeh na lice. Također je nastavak suradnje i sa Željkom Petrešem kao autorom spota .Ista ekipa kao i na posljednjoj pjesmi “Srećo i tugo” i na budućoj koju spremam za Splitski festival.”

Dok čekamo Ivanin nastup na CMC festivalu, pogledajte spot za pjesmu “Za mene” koja priziva ljeto i poziva na ples!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com