IVANA KOVAČ vlasnica dva najprodavanija albuma ide dalje

Prije sedam godina objavila je svoj prvi samostalni album ‘Crno vino, crne oči’ te zasluženo dobila priznanje struke ali i publike zbog koje je upravo taj album proglašen tada najprodavanijim albumom.

Sedam godina nakon, Ivana Kovač ponovila je povijest te svoj drugi album ‘Srećo i tugo’ dovela također do najprodavanijeg albuma.

To ni ne čudi kada znamo da se ipak radi o izvođačici koja je svojim pjesmama rado viđen gost na svim feštama, kada znamo da njene pjesme osvajaju radio postaje kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji.
Svakom novom pjesmom Ivana broji obožavatelja više, a nekoliko tisuća Ivaninih vjernih pratitelja rado su viđeni gosti na svim Ivaninim koncertima, koji su čak nekoliko dana unaprijed rasprodani.

I dok uvijek samozatajna Ivana krije sve svoje uspjehe jer ne želi biti nametljiva već samo osvajati novim pjesmama, pustit ćemo je da nas još jednom osvoji novom pjesmom.

Novu pjesmu ‘Neće zlato na mene’ predstavit će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, autora Nenad Ninčević i Fedor Boića.

 

 

Brigu za spot kao i fotografije, kao i skoro uvijek do sada, prepustila je svom prijatelju, redatelju i snimatelju Željku Petrešu, čiji ćemo rezultat moći vidjeti kroz koji dan, a brigu o odjevnim kombinacijama već dokazano najboljem BiteMyStyle.

– Novi singl ‘Neće zlato na mene’ koji ću izvesti na CMC festivalu u Vodicama najava je mog trećeg albuma. Autori pjesme su Fedor Boić i Nenad Ninčević s kojima mi je ovo četvrta suradnja. Kao autori su mi odlični jer je Ninčević broj 1 što se tiče tekstova, a Fedorova glazba me nekako podsjeća na zvuk 80-ih koji volim. Imala sam sreću surađivati s jakim autorima, poput Dražena Zečića čije pjesme obožavam, Perom Kozomarom, Dušanom Šarcem, Denisom Dumančićem, ima ih puno. Kad me pjesma takne u srce onda znam da je to. Birati srcem mi se čini jedino ispravno – rekla je Ivana.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com