Grupa Bang Bang odlučila je začiniti 65. Zagrebački festival s pjesmom “Papar i sol”

Nakon što su nam uz pomoć Saše Antića objasnili “Kako stoje stvari”, Bang Bang novom pjesmom daje nadu kako različitosti zajedno ipak mogu opstati.

“Nakon ljeta i najezde meteoroloških pjesama na hrvatskim top listama, Bang Bang započinje novi trend začinsko-gastronomskih pjesama” – u šali objašnjava autor pjesme Hrvoje Prskalo te dodaje – “s prošlim singlom napravili smo mali izlet i dotakli se društveno angažiranih tema. Pjesma “Papar i sol” nije isključivo ljubavne tematike. Poanta je da ljudi suprotnih karaktera i svjetonazora mogu funkcionirati i opstati kako u politici i ostalim društvenim sferama tako i u ljubavnim odnosima. Bitan je balans i kompromis.”

Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ potpisuje dvojac Raul Brzić i Ljubo Zdjelarević kojima je ovo već sedmi spot za grupu Bang Bang.

 

 

˝Ljubo i Raul prvenstveno su naši dobri prijatelji s kojima volimo surađivati i stvarati spotove. Trudimo se snimati glazbu i spotove koja nas izdvaja od ostalih. Volimo eksperimente i izazove tako da već sada razmišljamo kako bi nam mogao izgledati sljedeći spot. Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ stavlja naglasak na razlike i suprotnosti, a cijelu priču naglasili su stajling (BiteMyStyle Fashion design), šminka (Ivana Bilandžija-Billy) i neobične perike (Katica Topčić- Fabula De Forma)˝– ističe pjevačica benda Lara Antić Prskalo.

S pjesmom ˝Papar i Sol˝ bend će se 26.siječnja po treći put predstaviti na 65. Zagrebačkom festivalu. Prvi nastup na festivalu bio je 2015. godine kada je bend nastupio s pjesmom ˝Imam˝.

˝Imam˝ nam je otvorila mnoga vrata i to je pjesma koju na našim koncertima publika želi čuti više puta . Upravo ta pjesma i nastup na Zagrebačkom festivalu, približio nas je široj publici. Velika je čast, za sve glazbenike koji sudjeluju nastupiti na jednom takvom festivalu i svirati uživo uz direktan televizijski prijenos. Činjenica da se već treću godinu vraćamo na festival, najbolje govori koliko nam je lijepo i ugodno.˝ zaključuje Lara.