Filomena je u novoj pjesmi ”Body” povezala Ameriku i Hrvatsku

Iako se čini kako ljetu dolazi kraj, Filomena novom pjesmom dokazuje suprotno.

Pjevačica vrlo upečatljivih vokalnih sposobnosti, poznata i po nastupu na vjenčanju Mate Rimca, predstavlja svoju novu pjesmu, naziva ”Body’‘.
Filomena se već predstavila kao kantautorica, a vlastitom pjesmom nastupila je i Splitskom festivalu gdje je prije dvije godine dobila i nagradu za najboljeg debitanta.

Pjesma ”Body” ima drugačiju priču. Nastala je iz upoznavanja s novim ljudima i došla čak do Amerike.

 

 

– Svog producenta Domagoja Perišića koji je zaslužan za aranžman pjesme Bodi, upoznajem preko zajedničke prijateljice naše vrlo uspješne i poznate influencerice Nike Pavičić. Domagoj je sam producent raznim izvođačima kao što su grupa Silente, Giboni, Severina, itd… Domagoj me upoznaje s jako talentiranom mladom glazbenicom i tekstopiscem, Hrvaticom s američkom adresom Almom Cormier koja je i napisala sam tekst za Body, dok ja potpisujem glazbu. Mix i master je odrađen u Americi u LA-u. Sam spot odradija je jako talentirani mladi redatelj Val Pulić. Koreografiju je radila Željka Kačunić, trenerica i vlasnica dance crew united kluba u Splitu, a plesačica su Karla Radić i Petra Matenda. – rekla je Filomena i tako otkrila koju je ekipu okupila oko sebe.

Još kao mala bila je članica GKM-a Split ansambl, zatim svoj glazbeni put nastavlja u gradskoj glazbi Zvonimir, Solin gdje započinje sviranje limenog instrumenta, trube.

– Kao mala bila sam na nekolicini glazbenih natjecanja, neki su čak rezultirali pobjedama, kao prvi Solinski festival, te sam tu već znala kojim putem u životu želim ići. U srednjoj upravnoj školi odlučila sam se u četvrtom razredu srednje za dramsku akademiju te išla na radionice Elvisa Bošnjaka, no baveći se gažama i svirkama već od svoje devetnaeste godine, rezultiralo je da je glazba prevagnula i “uzela” me pod svoje. – rekla je Filomena.

Pjevanjem back vokala hrvatskim izvođačima kao npr grupi Dalmatino, dodatno ju je ohrabrilo da se okuša u vlastitoj glazbenoj priči i započne svoj put.

Koliko je uspješna govori i činjenica da studira na Berklee college of music, a sada ponosno predstavlja novu pjesmu ”Body”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com