‘E moji ljudi’ Tragovi su ludi od ljubavi !

Tragovi nastavljaju s osvajanjem hrvatske glazbene scene. Nakon iznimno uspješnih hitova Malena i Sve na ljubav miriše, dečki nastavljaju suradnju s Denisom Dumančićem, Nenom Ninčevićem i Branimirom Mihaljevićem.

Fantastični trio je opet zasukao rukave i stvorio proljetni ljubavni hit!
U Karpo media studiju snimljena je pjesma ‘E moji ljudi’ čiji tekst je napisao Neno Ninčević, za glazbu je zaslužan Denis Dumančić, a sve je aranžirao Branimir Mihaljević.

Iako od vječne teme mnogih pjesama, ljubavi, očekujemo laganiji ritam i melankoliju, ovog puta ćemo ljubav opjevati u bržem ritmu. Nakon upečatljivog i pomalo staromodnog početka dečki nastavljaju u malo žešćem ritmu. Pjesma govori o zaluđenom mladiću koji od silne ljubavi prema jednoj djevojci ne vidi nijednu drugu. Sve ostale djevojke koje mu se približavaju nemaju šanse jer je on spreman predati srce samo djevojci svojih snova. S obzirom na to da je pjesma zaraznog ritma, bend vjeruje da ima dobru pjesmu koja će ljudima ostati u uhu nakon što je čuju te da će sigurno pronaći svoje mjesto na top ljestvicama.

Spot za pjesmu još uvijek nije gotov, ali dečki već rade na njemu. Ne možemo dočekati da vidimo kako će nam prikazati ovu “zamršenu” situaciju.

Tragovi imaju već dogovorene brojne nastupe, a jedan od njih je i onaj u Vodicama gdje će nastupati na CMC festivalu, a publici će se izvesti svoj zadnji singl ‘E moji ljudi’.

Pa ljudi naši, nemojte gubiti vrijeme i što prije poslušajte novi proljetni hit Tragova!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com