Dočekajte zimu uz koncert Halida Bešlića u Čakovcu!

Uz jednu od trenutno najizvođenijih pjesama Halida Bešlića „Taman“ je pravo vrijeme da se najavi koncertni spektakl koji vas očekuje u Čakovcu, 7. prosinca.

U dvorani Graditeljske škole u Čakovcu proživite još jednom svoju mladost uz neke od najljepših pjesama ovog kralja sevdaha kao što su „Prvi poljubac“, „Iznad Tešnja“, „Ja bez tebe ne mogu da živim“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge koje će Halid izvesti tijekom večeri.

Glazbenik koji godinama puni dvorane diljem svijeta, poznat je i po tome koliko uživa u zajedničkoj sinergiji s publikom. U isti glas pjeva se na njegovim koncertima, a danima nakon prepričavaju se emocije koje ljudi dožive.

Jedan je od najpoznatijih glazbenika na ovim prostorima s karijerom dugom preko četrdeset godina koji i dalje neumorno radi i stvara glazbu koja je toliko posebna i upečatljiva.

Njegova glazba je sveprisutna na raznim događanjima, a rijetko ćete susresti osobu koja nije čula za neki njegov veliki hit!

Uvijek spreman na šalu, otvorena srca i ovoga puta poziva publiku da dođu na koncert u Čakovcu kako bi pisali nove uspomene i uživali u glazbi, jer ona spaja ljude.

Halid je poznat po tome što se publici u potpunosti posvećuje na svakom nastupu, a publika mu tu ljubav uzvraća rasprodanim koncertima. Zbog svog posebnog odnosa s publikom, rado je viđen gost na brojnim koncertima i manifestacijama. Kralj sevdaha nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svaki koncert je poseban doživljaj jer se publika lako poistovjećuje s njegovim pjesmama.

Prosinac kuca na vrata, a vi budite brzi i već sad osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu u prodaji su od petka, a možete ih pronaći putem sustava Eventim te na sljedećim prodajnim mjestima:
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin; Prelog – City bar; Mursko Središće – Caffe bar Parks; Varaždin – Caffe bar Rock art, My Way; Palovec – Domino bar; Ludbreg –
Caffe bar Rondo

Ulaznice također možete kupiti u sustavu Eventim.hr i kod Eventim partnera (Petrol, Tisak kiosk).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com