DALMATINO najavljuje posebnu noć u prepunoj pulskoj Areni

I dok Dalmatino, aktualnom pjesmom ‘Fala Bogu, sritna zvizdo’ ostvaruje veliki uspjeh jer već tjednima bilježi najviši ulaz na HRTOP40 listu i dok je pjesma ‘Refužo’ proglašena za jednom od najemitiranijih pjesama prošle godine, istim uspjehom se prodaju i ulaznice za njihov veliki koncert, 4.8.2023., u Areni Pula.

Malo manje od mjesec dana dijeli nas do njihovog prvog koncerta u pulskoj Areni koja je dostižna samo odabranima, samo najboljima, samo onima koji svojim pjesmama direktno gađaju u srca svoje publike.
Već pri prvoj objavi ovog koncerta interes je bio očekivan, ali ono što se događa u ovom trenutku je nešto što daje prve naznake kakav će to biti koncertno glazbeni spektakl.

 

 

– Ovog ljeta obilježavamo 25 godina od našeg prvog javnog nastupa, onog na Festivalu Melodije Jadrana s pjesmom Lozje. Jedva čekamo proslaviti tu skromnu godišnjicu s publikom na pulskom koncertu. – rekao je Zdravko Sunara.

– Ni sami još ne vjerujemo što nam se događa posljednje dvije godine, ali svjesni smo ovog trenutka i počašćeni smo što imamo ovakvu publiku uz nas sve ove godine. Iskreno, sve ovo što nam se događa čini se nevjerojatno i ona tri Lisinska i Arena Zagreb i Gripe. Puli se veselimo iz dva razloga. Prvi je jer nastavljamo niz velikih koncerata, a drugi ne treba uopće naglašavati, a to je ta posebna Arena Pula koja je sama po sebi jedan povijesni spomenik. – dodao je Ivo Jagnjić.

Bend je u završnim pripremama kako bi tu večer ispunili svojim najvećim uspješnicama poput već spomenute pjesme ali i pjesama kao što su Dajem ti rič, Refuži, Dvi sestre blizanke, Bura okriće, Ditelina s četiri lista, Cukar i sol i mnoge mnoge druge.

Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com