Da li znate što je sreća?

Pogodio vas je neizmjeran osjećaj pozitivne energije !?
Potpuno vas razumijemo, slušate najnoviju pjesmu Igora Vince – “Sreća je”

Često se pitamo kako neka pjesma postane hit, a ta čarolija se ustvari dogodi puno prije prvog javnog predstavljanja, prvih naslova i objava.
I evo, došao je trenutak da i s vama podijelimo jedan takav hit !
Nakon samo nekoliko prvih taktova, obuzet će vas sreća i zato poslušajte najnoviji singl i uživajte u spotu Igora Vince “Sreća je” 

 

 

“Mnogo inspiracije i ljubavi sam utkao u stvaranje ove pjesme. I zato sam jako uzbuđen i sretan kada vidim da i moja publika to osjeća i prepoznaje.
Uživajte, plešite i podijelite svoju sreću s ljudima oko vas ❤️ “ Igor Vince.

Igor Vince, kantautor, vokal i instrumentalist, prošle je godine objavio, i dalje aktualni, singl “Vreme je” u kojem su gostovali najistaknutiji reggae glazbenici iz regije Hornsman Coyote (Eyesbun/Srbija) i Brain Holidays iz Hrvatske, koji je neposredno nakon objavljivanja dobio i titulu reggea himne Balkana –

 

 

Osim novih pjesama, Igor Vince na svojim nastupima izvodi i pjesme sa svog drugog albuma, snimanog uživo, i to u audio i video formatu, na velikom koncertu na Kalemegdanu 2018. godine – “Igor Vince & His Drum, Brass And Keys LIVE @ Kalemegdan”.
– Ono po čemu se ovaj album zaista izdvaja, je to što se ne može svrstati ni pod jedan do sada ustanovljen glazbeni kalup. Od vrlo energičnih, ritmom nabijenih, brojeva i prodornih puhačkih linija, do najsuptilnijih balada. Na sebi svojstven način, igram se sa žanrovima kao što su funk, afrobeat, soul, rock, reggea, r’n’b, worldbeat, jazz i pop, a time želim pokazati i širok spektar svog glazbenog izražavanja. – rekao je Igor.

Kako na velikim festivalskim, tako i na manjim, klupskim pozornicama, Igora uvijek prati njegov internacionalni, dvanaestero člani bend “Drum, Brass And Keys” za koji je karakteristična snažna puhačka sekcija, upečatljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i neizostavne afro-funky plesačice.

Igor Vince je poznat i kao jedini glazbenik van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, s kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom svijeta. Osim Femija Kutija, Vince je nastupao i s mnogim drugim svjetskim glazbenim velikanima od kojih su neki od njih Keziah Jones, Fatoumata Diawara, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck, Cheikh Lo.

https://www.facebook.com/igor.vince.musique
https://www.instagram.com/igor.vince
https://www.youtube.com/BINTASOUND

 

Foto: Ivan Pantić

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com