D’Beni Band novi izazovi, suradnja, nova pjesma i spot

Iako u novoj pjesmi pjeva stihove ”Vrijeme uspomene briše”, što je ujedno i sam naziv aktualne pjesme, u svojoj karijeri, pjevač Daniel Beni sigurno ne bi izbrisao neke lijepe uspomene.

Uspomene na bivšu pop/rock grupu Teens koja je bila poznata po brojnim nastupima diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore također i po brojnim festivalima kao sto su Dora, Splitski festival, Melodije Jadrana itd. Grupu koja je osvojila Porina za novog izvođača godine 2000.
Međutim, kako to ide s vremenom, došlo je vrijeme za promjene…članovi grupe Teen su odrasli i svatko je krenuo svojim putem.
Tako je prije sedam godina nastao D’Beni band čiji su članovi vrsni i iskusni muzičari, a pjevač je Daniel Beni po kojem je bend i dobio ime. Band iza sebe ima brojne nastupe a prije nekoliko mjeseci odlučio se za autorski rad te je u suradnji sa Denisom Dumančićem snimio prvi singl u pop/rock maniru naslova ” Vrijeme uspomene briše” za kojeg se snimljen i spot.
Autori pjesme ”Vrijeme uspomene briše” su: glazba – Denis Dumančić, tekst – Fayo Buljubasić, aranžman- Igor Ivanović, dok spot potpisuje redatelj Tomislav Pović.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com