Četvrta sezona Karlovačko RockOffa ovu subotu stiže na Harteru!

Četvrta sezona festivala Karlovačko RockOff 2017. započinje u subotu, 30. rujna velikim koncertom u riječkoj Harteri. Riječ je o prvom koncertu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će, uz Rijeku, posjetiti još Split i Zagreb.

Ovom prilikom predstavit će se pet bendova finalista, svaki sa svojim specifičnim zvukom i nastupom: alternativci Dno, bend nastao raspadom grupe Cherkezi United, riječka kantautorica Mirna koja svoju glazbu opisuje kao pop-rock s primjesama psihodelije, The Miceks, autorski projekt Alena Kraljića Kralje, legendarnog gitarista Pipsa, umaško-zagrebačka kombinacija Manntra koja polako osvaja inozemno tržište te alter rock bend Scarlet Notes iz Zadra.

Manntra

Mirna

The Miceks

Dno

 

Uz finaliste, na RockOff Harteri nastupit će i velika imena domaćeg rocka, Let3, Kojoti i Majke.

„Na taj način povezali smo ne samo dva festivala i dva grada, Zagreb i Rijeku, već i dvije različite generacije glazbenika koje imaju istu misiju. Distorziranih gitara i energije sigurno neće nedostajati!“, poručuju iz direkcije festivala. Program Hartera RockOffa vodit će Ivanka Mazurkijević.

Nakon Rijeke, festival Karlovačko RockOff seli se u Split nakon čega slijede koncerti i završnica festivala u Zagrebu. Uz live nastupe, publika će imati priliku čuti pjesme i na festivalskoj kompilaciji koja će biti objavljena uskoro.

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenim web i facebook stranicama.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com