Božićni koncert Prljavog kazališta po prvi puta u varaždinskoj Areni!

„Na božićno jutro, sneno i mutno…“ pjevušit će se 26.12.2018. na velikom božićnom koncertu Prljavog kazališta koji će se održati u Areni Varaždin.

Dugi niz godina u samom vrhu hrvatske rock scene, ovaj kultni zagrebački bend kvalitetnim zvukom, odličnom produkcijom, najljepše opjevanim stihovima i emotivnim nastupima privlači sve generacije.

Svjetska turneja kojom slave četrdeset godina dugu karijeru ulazi u veliko finale u Varaždinu gdje publika s nestrpljenjem iščekuje legendarni bend koji je sredinom godine u Zagrebu održao koncert za pamćenje ispred nekoliko desetaka tisuća ljudi na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

„Heroj ulice”, „Sve je lako kad si mlad“, „Ruža hrvatska“, „Ne zovi mama doktora“, „Marina“, „Kiše jesenje“, „Korak po korak“, „Mojoj majci“, Crno bijeli svijet“, „Sretno dijete“, „Mi plešemo“, samo su od nekih hitova Prljavog kazališta kojima će sigurno oduševiti varaždinsku publiku – mlađe generacije natjerati da se zaljube u rock, a malo starije vratiti u neka davna zaboravljena vremena i podsjetiti ih zašto toliko vole njihove bezvremenske pjesme.

Ako želite bio dio nezaboravne atmosfere koju će Prljavci zasigurno pružiti varaždinskoj publici, rezervirajte 26. prosinca za veliki božićni koncert.

I za kraj vas pozivamo da uskočite i ” Vlakovi nek’ me (nas) sad odfuraju…” na koncert koji ćete sigurno dugo pamtiti!

Vidimo se u Areni Varaždin !

Svoje ulaznice osigurajte na vrijeme putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com