Besplatni glazbeni seminari za djecu i mlade ponovo u Splitu

Nakon uspješno realiziranih glazbenih seminara za djecu i mlade u Virovitičko-podravskoj županiji, te još jednog ciklusa seminara na području Sisačko-moslavačke županije, u petak 29. studenog u Splitu će se održati glazbeni seminar za djecu i mlade u OŠ Bol, a u subotu 30. studenog održat će se i seminar u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja.

Nakon velikog odaziva na prošlogodišnjem seminaru u OŠ Mertojak, i ove godine se u Splitu sprema prava glazbena poslastica. Seminari su besplatni za sudjelovanje i otvoreni svim školarcima zainteresiranima za glazbu i pjevanje, kao i članovima školskih zborova. Na seminarima će se raditi na osnovama pjevačkog disanja i pjevačke tehnike, važnosti pjevačke interpretacije, a svu teoriju polaznici će odmah primjeniti i u praksi kroz pjevanje različitih primjera iz glazbene literature. Uz ovo neprocjenjivo znanje o glazbi i pjevanju, svaki će sudionik dobiti i diplomu o sudjelovanju na seminaru.

Nakon Splita, seminar će se održati i u Veloj Luci i u Zadru, a do kraja godine planiraju se i seminari u Iloku, Požegi i Koprivnici.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com